Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ardeşen'de

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz Ardeşen Belediyesinde Başkan Kahya'nın misafiri oldu. Yanılmaz'ı AK Parti İlçe Başkanını yanı sıra İl genel ve Belediye Meclis Üyeleri karşıladı.

Ardeşen belediyesine bir ziyaret gerçekleştiren AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Mücahit Yanılmaz burada;  Belediye Başkanı Avni Kahya'dan belediye çalışmaları hakkında brifing aldı. Kahya; Belediye olarak uygulanan ve yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi vererek, gerek sorunların çözümü gerekse projelerin hayata geçirilmesi noktasında Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Mücahit Yanılmaz'dan destek istedi.

Brifingin ardından Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Mücahit Yanılmaz, Belediye Başkanı Avni Kahya, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Mustafa Terzi, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri, İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları ve Teşkilat Mensuplarıyla birlikte toplu olarak hatıra fotoğrafı çekildi.

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya ziyaretle ilgili şunları kaydetti; "Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Mücahit YANILMAZ Belediyemizi ziyaret etti. Belediye olarak uyguladığımız ve yürüttüğümüz çalışmalarla ilgili bilgi verdik, fikir alışverişinde bulunduk. Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız gerek sorunların çözümü gerekse projelerin hayata geçirilmesi noktasında bizlere gereken her türlü desteği vereceklerini belirttiler. Ayrıca İlçe Başkanımız Mustafa TERZİ, İl Genel Meclisi Üyelerimiz, Belediye Meclisi Üyelerimiz, İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları ve Teşkilat Mensuplarıyla birlikte istişarelerde bulundular. Yaptıkları ziyaretten ve bize gösterdikleri ilgi, alaka ve desteklerinden ötürü değerli Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Mücahit YANILMAZ’a teşekkürlerimi sunuyorum." Dedi.