Vekil ve İl Başkanımız ile birlikte Teşkilatla Buluştuk

AK Parti Rize İl Yönetimi ve Vekil Ardeşen İlçe Teşkilatında düzenlediği toplantıyla eski ve yeni teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Ardeşen'de düzenlenen toplantıda ortak sevda Ardeşen konuşuldu.

Ardeşen AK Parti İlçe Teşkilatı binasında yapılan toplantıya Gençlik ve Spor Eski Bakanı Rize Milet Vekili Osman Aşkın Bak, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Mustafa Terzi, Ardeşen Eski belediye Başkanı Hakan Gültekin, İller Bankası Yönetim Kurumu Başkan vekili Mehmet Yerebakan,  Rize İl Genel Meclis Üyeleri İbrahim Önder, Cumali Hakyemez,  Ardeşen Belediyesi Eski ve Yeni Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Eski ve Yeni Başkan ve Üyeleri, teşkilat mensupları ve partililer katıldı.

Toplantıyla ilgili Ardeşen Belediye Başkanımız Avni KAHYA şunları kaydetti; " Gençlik ve Spor Eski Bakanımız ve Rize Milletvekilimiz Sayın Osman Aşkın BAK, AK Parti Rize İl Başkanımız Sayın İshak ALİM, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanımız Mustafa TERZİ ile birlikte, Ardeşen İlçe Teşkilatımızda her bir kademede görev almış eski ve yeni dava arkadaşlarımız, İl Genel Meclis Üyelerimiz ve Belediye Meclis Üyelerimizle bir araya gelerek gayet verimli bir toplantı yaptık. Her şey ortak sevdamız Ardeşen için." Diye konuştu.