Üreticilere 4 Bin Adet Ücretsiz Sebze Fidesi Dağıtıyoruz

Ardeşen Belediyesi kendi seralarında ürettiği 4 bin adet sebze fidesini halka arz edecek. Belediye serasında organik bir şekilde üretilen sebze fideleri 23 Haziran 2020 Salı günü vatandaşa dağıtılacak.

Ardeşen Belediyesi Başkan Vekili Havva Sinan Salı günü yapılacak olan fide dağıtımı öncesinde serayı ziyaret ederek Çevre Mühendisi Tuna Köroğlu ve ekibiyle bir araya gelerek etkinlik öncesi bilgi aldı.

Belediye Başkan vekili Havva Sinan Karbon Fiber Seralarını gezerek üretim ve önümüzdeki Salı günü (23 Haziran 20209 günü belediye önünde dağıtımı yapılacak olan fidelerle ilgili Çevre Mühendisi Tuna Köroğlu’dan bilgiler aldı.

Konuyla ilgili Ardeşen Belediyesinden yapılan açıklamada şunlara yer verildi; “Ardeşen Belediyesi olarak yapımı geçtiğimiz aylarda tamamlanan Polikarbon Seralarımızda üretilen fideleri 23 Haziran Salı Günü Belediye Hizmet binası önünde vatandaşlarımıza ücretsiz dağitimi yapılacak.

Belediye Başkan vekilimiz Havva Sinan 23 Haziranda yapılacak olan ücretsiz fide dağıtımı hazırlıklarını yerinde inceledi.

Başkan Vekilimiz Havva Sinan'a Ak Parti Ardeşen Kadın Kolları Başkanı Fatma Sevim Okutan ve Çevre Mühendisi Tuna Köroğlu eşlik etti.” İfadeleri kullanıldı.