Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli İlçemizde

Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli, Ardeşen’de AK Parti Rize milletvekilimiz Osman Aşkın Bak, Ardeşen Kaymakamımız Ekrem Çeçen, İlçe Belediye Başkanımız Avni Kahya, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanımız Mustafa Terzi ve Eski Müsteşarımız İmdat Akmermer ile bir araya geldi.

Başkanımız Avni Kahya ziyaretle ilgili sünlerı kaydetti; “Bölgemizde yaşanan Afet ile ilgili İncelemelerine devam eden Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir PAKDEMİRLİ, Rize Milletvekilimiz Osman Aşkın BAK, Emekli Müsteşar İmdat AKMERMER, İlçe Kaymakamımız Ekrem ÇEÇEN, İlçe Başkanımız Mustafa TERZİ ile Belediyemizin sosyal tesislerinde son durum istişarelerinde bulunduk.

Yakın ilgi ve alakalarından dolayı sayın bakanımıza saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Afette zarar gören tüm vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Allah yar ve yardımcımız olsun.”