Stresli Geçen Günlere, Laleler Moral Oldu

Covid -19 tedbirleri kapsamında evlere kapanların imdadına Laleler yetişti. Evde Kal uyarılarına harfiyen uyan vatandaşlar iki haftadan uzun süre evde kapalı kalmanın stresini Ardeşen şehir giriş, çıkış ve orta refüjlere ekilen Laleleri görünce” Baharın geldiğini hissettik bu bize moral oldu” söylemlerinde bulunarak karamsarlığı bir kenara atarak moral buldu.

Bahar ayının gelmesiyle bildikte belediyelerin park ve bahçe düzenlemeleri de hızla sürmekte. Bu anlamda Ardeşen Belediyesi özellikle şehrin giriş, çıkış ve göz önünde olan noktalara çim ve çiçeklendirme yapmakta. Evde Kal – Evde Hayat Var uyarılana harfiyen uyan vatandaş dört duvar arasında kalmaktan girdiği stresi rengârenk açan Laleleri görünce “bu zor günlerin ardında bahar var.  Çiçekler bize hayatın güzelliklerini yeniden hatırlattı” yanıtını vererek, stres attıklarını ifade ettiler.

Vatandaşlar; Dünyayı etkisi altına alan Covid -19 tedbirleri kapsamında evlere kapanan ve sadece önemli ihtiyaçlar için dışarı çıkan Ardeşen halkı Belediye Tarafından dikilen Lalelerin açışı ve şehre kattığı güzelliği gördüklerinde moral buldu.

Ardeşen Belediyesine bağlı çiçek üretim tesisi görevlilerince kış ayından itibaren hummalı ve uzun soluklu bir çalışma sonrası Lale soğanları toprak altına büyük bir özen ve emekle yerleştirilerek gerekli bakımları yapılmış ve aylar sonra şehrin muhtelif yerlerindeki bu gizli güzellikler havaların ısınmasıyla bölüm bölüm ortaya çıkmış oldu.

Şehrin bu yeni görünümü özellikle evlerinde kapalı kalan vatandaşa moral olmaya devam ediyor.

Teşekkürler Avni Kahya ve tüm ekibi.