SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ ARDEŞEN İÇİN ÇALIŞIYORUZ.

Ardeşen Belediye Başkanı Avni KAHYA’nın seçim vaadi projelerinden olan Düz Mahalle, İnönü Caddesi bağlantı yolunda çalışmalara başlandı.

Söz verilen tarihte vatandaşların hizmetine sunulacak olan İnönü Caddesi ve Düzmahalleyi birbirine bağlayarak bölge trafiğini rahatlatması beklenen yolda incelemelerde bulunan Başkan KAHYA, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Ardeşen Belediye Başkanı Avni KAHYA yaptığı açıklamada " Seçim Vaadimiz olan Düz Mahallemizin İnönü Caddesine bağlantı yolunda yol yapım çalışmalarına başladık.

İnönü Caddesi ve Düzmahalle bağlantı yoluyla birlikte Cumhuriyet caddesinde oluşan bölge trafiğini rahatlatmış olacağız.

Bu yol Seçim Vaatlerimizden biriydi. Memleketimize bir eser kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başkan Yardımcımız ile birlikte yol çalışma alanlarında incelemelerde bulunduk, yetkililerinden bilgi aldık. Cumhuriyet Mahallesi Düzmahalle bağlantı yolunu yıl sonuna kadar tamamlamayı hedefliyoruz.  Bu yolun yapılması ile birlikte Düzmahalle’mize alternatif bir bağlantı yolu sağlamış olacağız. Bundan sonraki hedefimiz İnönü Caddesi hattımızı yenilemek olacak" dedi.