Sn. Vekilimiz Hayati Yazıcı İlçemizde

Sayın Vekilimiz Hayati YAZICI Beyin İlçemize Yaptığı ziyaretle ilgili Belediye Başkanımız Avni KAHYA bir mesaj yayınladı.

"Gümrük ve Ticaret Eski Bakanımız, AK Parti Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız ve Rize Milletvekilimiz Sn. Hayatı YAZICI Bey İlçemizi ziyaret ettiler. Sayın Vekilimiz, AK Parti İl Başkanımız İshak ALİM ve beraberindeki heyet ile birlikte bizlerde, esnaf ile kucaklaşıp halkla hasret giderdikten sonra sırasıyla; Mahalle Muhtarlar Derneği, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Köy Muhtarlar Derneği, Ziraat Odası, 53-11 Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve İlçe Şoförler Odasına bir dizi ziyaret gerçekleştirerek, Başkan ve Üyeleri ile hasbıhal edip dertlerini dinledik. İlçemize ve STK'lara yaptıkları bu nazik ziyaretten dolayı Sayın Vekilimize teşekkür ederken, Ülke, Bölge ve Rize'miz için bundan önce yaptıkları ve bundan sonra da yapacakları önemli katkı ve hizmetler için kendilerine bir kez daha teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim." Avni KAHYA Ardeşen Belediye Başkanı.