Sevgi Dili Projesinde Ardeşen'e Teşekkür Belgesi

Rize Genelinde Başlatılan Sevgi Dili Projesinde Ardeşen Teşekkür Belgesi Aldı

Rize Valiliği himayelerinde İl geneli okullarda Dr. Ali Öner öncülüğünde başlatılan "Sevgi Dili" projesi kapsamında en iyi geri dönüş sağlayan okular arasında Valilik tarafından Teşekkür Belgesi ile ödüllendirilen Ardeşen Cumhuriyet İlkokulu bugün yapılan törenle belgesini aldı.

Ardeşen Cumhuriyet ilkokulu Öğretmenler odasında İlçe Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, Sevgi Dili Proje Koordinatörü Dr. Ali Öner, Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Hatipoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat Yazar, İlçe Emniyet Müdürü Furkan Ersoy, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Gökçay, Halk Eğitim Müdürü Ramazan Hakan Bozkan, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ofluoğlu, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Murat Akın ve öğretmenlerin katılımıyla yapılan törende projeye en iyi desteği veren sınıf öğretmeni Sevgi Mert'e Rize Valiliğince uygun görülen Teşekkür belgesi Dr. Ali Öner tarafından verildi.

Belge töreni sonrası geliri tamamen okul için harcanacak olan, Okul Aile birliği koordinesinde gönüllü veliler tarafından hazırlanan kermes ziyaret edildi.

Konu hakkında Belediye Başkanı Avni Kahya Şunları kaydetti; Rize geneli merkez ve ilçelerde Dr. Ali Öner öncülüğünde başlatılan "Sevgi Dili" projesi kapsamında, öğrencilerin sevgi dilini kullanarak yakınlarını zararlı alışkanlık ve bağımlılıklardan kurtarma adına yürüten proje kapsamında Valilik tarafından başarı belgesi alan Cumhuriyet İlkokulu Öğretmenlerimizden Sevgi MERT öğretmenimizi kutlarız. Öte yandan Cumhuriyet İlkokulu aile birliği ve gönüllü velilerimiz tarafından düzenlenen, gelirinin de okul için harcanacak olan Kermese bizlerde katıldık. Bu güzle etkinliği başlatan Okul Müdürümüz başta olmakla birlikte okul aile birliği ve özverili velilerimizi bir kez daha kutlar, sevgi dili projesinde başarı belgesi alan öğretmenimizi de tebrik ederim.