Salgın Boyunca Sağlıkçılara Sıcak Yemek

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınıyla mücadelede en ön cephede savaşan ve yeri geldiğinde günlerce evlerine gidemeyen sağlıkçılar için Ardeşen Belediyesi anlamlı bir projeye hayat vermeye devam ediyor.

Kaçkar bölge hastanesinde çalışan, Ardeşen ve Pazar öğretmen evinde misafir edilen 90 kişilik sağlık çalışanına sıcak yemek hazırlayarak servis eden Ardeşen Belediyesi salgın boyunca bu hizmeti sürdüreceğini bildirdi.

Ardeşen öğretmen evinde kalan sağlık çalışanlarının konaklama ve yemek ihtiyaçlarını üstlenen Ardeşen Belediyesi Pazar öğretmen evinde kalan ve sıcak yemek ihtiyacı talebinde bulunan sağlıkçılara da aynı hizmeti sağlamakta. Pazar Belediyesiyle omuz omuza vererek servis desteği alan Ardeşen Belediyesi bünyesinde hizmet veren Yöresel Yemekler Sofrasında hazırladığı çorba, yemek, pilav, tatlı ve salata menüsünü (her gün sebze veya etli yemek, yoğurt ve diğer seçeneklerle değişen menü) Ardeşen öğretmen evinde kalan sağlıkçılara Ardeşen Belediyesi ekipleri, Pazar öğretmen evinde kalan sağlık personelinde de Pazar Belediyesi ekipleri servis etmekte.

Bu anlamlı çalışma hakkında Ardeşen Belediyesi bir mesaj yayımlayarak sağlıkçılara teşekkür edip vatandaşlara da zorunlu olmadıkça evden çıkmamaları konusunda uyarı açıklaması yaptı.

Ardeşen Belediyesinde yapılan açıklamada; “Tüm yurt gelinde olduğu gibi bölgemizde ve ilçemizde de salgın ile mücadele eden sağlık personelimize Belediye olarak her türlü imkânı seferber etmeye devam etmekteyiz. Bu manada Ardeşen ve Pazar Öğretmen Evinde misafir ettiğimiz 90 civarında sağlık personeline Yöresel Yemekler Soframızda sıcak yemek hazırlayarak servis etmeye devam ediyoruz. Bu zor günleri hep birlikte aşacağız. Evde Kal Ardeşen Çünkü Evde Hayat Var.” İfadelerine yer verildi.