Sakarya Karasu Belediye Başkanı Ardeşen’de

Sakarya Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’dan Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya’ya Ziyaret.

Ardeşen Belediyesine bir ziyarette bulunan Sakarya Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ve beraberindeki heyet Belediyede Başkan Kahya, Başkan Yardımcısı Y. Kenan Hatipoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Fatih Öney’le bir süre sohbet etti. Pandemi döneminde alınan ve uygulanan önlemler, Belediye çalışmaları, Karadeniz ve Sakarya Karasu ile ilgili kültür ve turizm konularında bir süre sohbet ettiler.

Ziyaretle ilgili Başkan Kahya Şunları kaydetti; “Sakarya Karasu Belediye Başkanı İshak SARI ve beraberindeki heyeti misafir ettik.

Pandemi döneminde alınan ve uygulanan önlemler, Belediye çalışmaları, Sakarya Karasu ile ilgili kültür ve turizm konularında sohbette bulunduk.

Hoş sohbetleri ve nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür eder çalışmalarında başarı ve kolaylıklar dilerim.” Diye konuştu.