Rize İl Belediye Başkanı Rahmi Metin Ardeşen'de

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya'yı makamında ziyaret eden Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin Belediye çalışmaları hakkında fikir alış verişinde bulunarak, Başkan Kahya'ya İl olarak tüm belediyeler olduğu gibi Ardeşen'e de omuz vereceklerini ifade etti.

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya Ziyaretle İlgili Şunlara değindi. "Görev yetki alanı içinde İmar, Ulaşım, Çevre Planlamaları, Alt ve Üst Yapı, Sosyal ve Kültürel bir çok konu başlığı altında verdiği hizmetlerin yanı sıra, hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi esaslı çalışmalar yürüten Belediyeler kendi içlerinde de kardeşlik dayanışması yapmaktadırlar. Bu anlamda bizlere her daim omuz veren Rize İl Belediye Başkanımız Rahmi METİN Beyin ziyaretleri bizleri oldukça memnun etmiştir, bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim." Dedi.