Raftingin Amiral Gemisi Ardeşen'de Büyük Buluşma

Turizm amaçlı günde on bin kişinin Rafting yaptığı Rize'nin Ardeşen Fırtına vadisi ve Raftingin geleceği hakkında yapılacak olan toplantıda, Türkiye Rafting Federasyonunun A Takımı bir araya geliyor.

Türkiye Rafting Federasyonunun A Takımı Turizm yelpazesinde Raftinge konulu toplantı için Ardeşen Belediyesinin misafiri olarak toplanıyor. Türkiye Rafting Federasyon Başkanı Fikret Yardımcı, Vakıflar Genel Müdür Yardımcısı, ve AS Başkan Erol Ökten, Türkiye Rafting Federasyon Genel Sekreteri Nsuh Kirit,  Beyoğlu Eski Belediye Başkanı, 22,23 ve 24. Dönem Millet Vekili, RTEÜ Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı ve Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi  Nusret Bayraktar, 23 ve 24. Dönem Millet Vekili, Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı ve Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi  Gülşen Orhan, Tunceli Valisi ve Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi  Tuncay Sonel, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eski Müsteşarı ve  Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi  Dr. Nusret Yazıcı, Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdür Yardımcısı ve Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi  Mustafa İspirgil, Milletvekili Danışmanı ve Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Kahramantürk, Dünya Üreme Birliği Başkanı ve Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Timur Gürgan, Gazeteci Yazar ve Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar İçen, İş Adamı ve Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özer, Rize Spor İl Müdürü ve Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çelik, Menajer, Tv Programcısı ve Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Cihangir Güner, Van Spor İl Müdürü ve Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat İnanç ve Ardeşen Belediye Başkan Yardımcısı ve Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Y. Kenan Hatipoğlu'nun katılacağı Rafting ve Turizm Çalıştayı Yönetim kurulu toplantısı için tarih belirlendi.

Ardeşen Belediye Başkanlığı ev sahipliğinde  13 - 15 Aralık 2019 tarihleri arasında bölgede konaklayacak olan Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu A Takımı Rafting sporu, turizme yansıması, antrenör ve sporcu yetiştirme kampları hakkında istişarelerde bulunarak, bölgede bu sporla ilgili etüt çalışması yürütecek.

Ardeşen Belediye Başkanlığının ev sahipliğinde yapılacak olan toplantı öncesi Türkiye Rafting Federasyon Başkanı Fikret Yardımcı ve Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.