PAZARYERİ FİYATLANDIRMASI İLE İLGİLİ KAMUOYUNA DUYURU

Pazaryerinde uygulanan işgaliye ücretlerine her yıl ocak ayında yapılan enflasyon oranında yüzde 20 oranında zam yapılmıştır.

Bahse geçen açıklamalarda ki gibi işgaliye ücretleri 40 TL iken 150 TL’ye çıkarılmamıştır. Her yıl belediyenin gelirlerine uygulanan rutin artışlar pazaryeri işgaliyesi içinde uygulanmış olup, meclis gündeminde pazaryeri işgaliye ücretleri ile ilgi bir gündem olmamıştır. Kamuoyunu bu denli yanlış bilgilendirilmesini vatandaşlarımızın takdirine bırakıyoruz.

Pandemi döneminde Ardeşen Belediyesi olarak uyguladığımız düşük ücret tarifesi ve devam eden pandemi süreci neticesinde yeni fiyatlandırmanın esnaflarımıza yüksek gelmesinden dolayı, Şubat ayında yapılacak olan meclis gündemine alınarak fiyatlandırmanın görüşülmesi sağlanacaktır. İnanıyoruz ki indirimli fiyat oybirliği ile meclisimizden geçecektir.

Ardeşen Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren vatandaşlarımız ile istişare etmeden, vatandaşlarımızın istemediği hiçbir uygulamanın ve oluşumun yanında olmadık, bundan sonrada olmayacağız.

Ardeşen Belediyesi