Offroad'cular 15 Temmuz İçin Start Aldı

Belediyemiz ve Ardeşen Offroad Kulübünün ortaklaşa düzenlediği, Karadeniz Offroad Kupası 15 Temmuz Şehitlerini Anma 2. Ayak Yarışları için start verildi.

Belediyemiz önünde yapılan açılış seremonisi sonrası yarışa katılan 30 araç tek tek start alarak parkurun yolunu tuttu. Belediyemiz önünde düzenlenen açılışa Belediye Başkanımız Avni KAHYA, Ardof Başkanı Ali Saruhan, Belediye Meclis Üyelerimiz, Offroad kulüp yetkilileri, yarışçılar ve halk katıldı.

Belediye Başkanımız Avni KAHYA Yarışlarla ilgili şunları söyledi: "Belediyemiz ve Ardeşen Offroad Kulübümüz tarafından ortaklaşa düzenlediğimiz 15 Temmuz Şehitleri Anma Karadeniz 2. ayak Offroad yarışları için Belediyemiz önünden düzenlediğimiz açılış seremonisinin ardından yarış araçlarına start verdik.  Bu bağlamda gerek yurt dışından gerekse ülkemizin çeşitli illerinden gelen  tüm yarışmacılara hoş geldiniz derken, yapılacak olan yarışlarda tim pilotlara kazasız ve sorunsuz bir yarış dilerim." Diye konuştu.