Mustafa Çelik Veda Ziyaretlerinde Bulundu

Başkent Ankara'ya atanan, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak 3 Aralık 2013 tarihinde göreve başlayan Mustafa Çelik, 6,5 yıldır görev yaptığı Rize'de veda ziyaretlerine başladı.

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevinden Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Rize'de yaklaşık 6,5 yıldır başarıyla sürdürdüğü görevini tamamladı ve Başkent'e Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atandı.

Ankara Gençlik Spor ve İl Müdürü olarak yarın sabah (Cuma günü) Ankara'daki yeni görevine başlayacak olan Çelik, yaklaşık 1 hafta sonra Rize'ye gelerek veda ziyaretlerinde bulunacak.

Çelik'in Rize'den Ankara'ya atanması Rize için büyük bir kayıp, Başkent için büyük bir kazanım olarak değerlendirildi.

Başkan Kahya Veda ziyaretlerinde bulunan Mustafa Çelik ile ilgili şunları kaydetti; “Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü görevinden, Ankara Başkent Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atanan başarılı müdürümüz Mustafa ÇELİK’i İlçemizde misafir ederek, Rize ve ilçelerine yaptıkları başarılı çalışmalar ve önemli katkılarından dolayı kendisine teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledik.” Diye konuştu.