Memleketimize yakışan bir seçim geçirdik.

Milletimizin ve ülkemizin geleceği içi, huzur, güven ve istikrarın devamı için, doğru adama oy vererek 13. Cumhurbaşkanını seçimini Rize’ye yakışır bir tamamladık.

Reisi Cumhurun ifadesiyle; seçim sandıkta kazanılır. Bu bağlamda; Sandık başında, görevli, gönüllü tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Memleketimize yakışan bir seçim geçirdik.

Özellikle Sandık başına giderek demokratik hakları olan oy kullanma vazifesini yerine getiren Gençlerimizi cani gönülden kutlarım.

Zaferimizin ardından ilçemizde yapılan sevinç gösterileri hiç bir hemşehrimizi hedef almak ve ya kendisini rencide etme amaçlı olmadı, olamazdı da zaten.

Ardeşen İlçemizde birlik ve beraberlik içerisinde demokratik bir şekilde geçen seçimler için tüm hemşehrilerimize teşekkürü bir borç bilirim.

Allah’ın izni ve takdiri ve de aziz milletimizin duası ve desteği ile Türkiye yüzyılının ilk Başkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden iş başına getiren seçmenimize sonsuz şükranlarımı iletiyorum.

Bu seçimde kaybeden sadece Millet İttifakı liderleri olmuştur kazanan ise her iki adaya da oy veren aziz Türk milleti olmuştur.

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hemşerilerimizin Rize’nin evladı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a güçlü destekleri ile bir kez daha destek vermiştir, Rize merkez İlçe, belde ve Ardeşenli hemşehrilerimize bir kez daha teşekkür eder. Seçimlerin genelde ülkemize, yerelde İlçemize ve bölgemize hayırlı olmasını dilerim.

Avni KAHYA