Maske Üretip Dağıtmaya Devam Etmekteyiz

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Ardeşen Belediyesi, Halk Eğitim Merkezimiz, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz ile gönüllü terzilerimizin ortaklaşa ürettiği maskeleri, İlçede görev yapan kurumlara ve vatandaşlara dağıtmaya devam edeceğiz.

İlçe Kaymakamımız Ufuk Özen ALİBEYOĞLU ile birlikte Halk Eğitim Merkezinde ki üretim atölyemizi ziyaret ederek gönüllü usta öğreticilerimiz ve kursiyerlerimizle bir araya geldik.

İlk günden bugüne toplam 10200 adet maske üretimi gerçekleştirerek dağıtımını sağladık.  Hedefimiz 100.000 maske üretmek.

Vatandaşlarımızı ve kurumlarımızı mümkün olduğu kadar maskesiz bırakmamaya, onlara destek olmaya gayret ediyoruz.

Üretilen maskeleri öncelikli olarak sağlık çalışanlarımıza, kolluk kuvvetlerimize, resmi kurum çalışanlarına ve sokağa çıkma zorunluluğu olan vatandaşlarımıza dağıtımına devam ediyoruz.

Bu süreçte gönüllülük esası ile çalışan, usta öğreticilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, gönüllü kursiyer ve terzilerimize teşekkür ediyorum.

İnşallah hep birlikte bu zor günleri atlatacağız.