Larva ve Haşere İle Mücadele Erken Başladı

Sivrisinek ve Karasinek Larvası ile Mücadelede Nasıl Bir Yol İzleniyor?

Belediyemizce İlaçlama tarafından izlenen larva ile mücadele yöntemleri şunlardır:

1. Belediyemiz ekipleri, larva ilaçlaması yapılacak alana gelir ve larvaların oluşma nedenlerini gözlemler.

2. Kısa bir tespit işleminden sonra karasinek veya sivrisineklerin ürememesi ve larvalarının yok edilmesi için gereken çözüm yolları bulunur.

3. Larvaların kalıcı bir şekilde yok edilmesi için sıvı ve gaz olarak bir ilaçlama yöntemi kullanılır.

4. Yapılan bu ilaçlama yöntemi, sivrisinek ve karasinek larvalarını, henüz olgunluğa ermeden yok eder ve mevcut uçkun haldeki karasinek ve sivrisineklerin üremesi engellenir.

5. Karasinek ve sivrisineklerin yeniden larvalarını bölgeye bırakmamaları için uçkun türlerle mücadelede yine gaz ilaçlama yöntemleri kullanılır.

Larvalardan Kurtulun

Kıymetli hemşehrilerimiz; Larva ile mücadelede yaşam alanları etrafında, çatı katı veya bodrum katlarda sivrisinek ve karasineklerin doğal üreme alanı oluşturacak su birikintisi, bataklık veya her han gibi bir alan var ise ivedilikle Belediyemiz Beyaz Masa İhbar Hattına Alo 153 nolu telefonla bize bildirmeleri önemle rica olunur.