Kültür ve Sanat Festivalinde Muhteşem Final

Doğu Karadeniz'de 17-21 Temmuz 2019 tarihleri arasında yapılan 1.Uluslararası Kaçkar Bisiklet Yarılı Kültür ve Sanat Festivalinin finali İlçemizde yapıldı. Gala gecesinde Karadenizli sançtı Vira Cemal sahne aldı.

Bu yıl ilki yapılan Uluslararası Kaçkar Bisiklet Yarışı Kültür ve Sanat Festivalinin finaline Belediyemizin Ev sahipliği yaptı. Belediyemizin sponsorluğunda yapılan gala gecesi öncesi konuk ekipler Belediye Başkan Yardımcımız Kenan HATİPOĞLU'nu Başkanlık Makamında ziyaret ederek ülkelerinden getirdikleri hediyeleri kendisine takdim etti. Heyet Belediye binamızın önünde hatıra fotoğrafı çekildikten sonra Ardeşen İlçe Kaymakamlık önünden festivalin yapılacağı yer olan İlçe eski otobüs terminaline yürüdü ve ardından gala gecesi start aldı.

Türkiye Amasya Gençlik Merkezi, Azerbaycan, İran, Romanya, Sırbistan ve Gürcistan'dan halk oyunları ekipleri ülkelerinin kültürünü halk oyunları dansları ile tanıtırken protokol tarafından her bir ülkeye Belediye ve organizasyon heyeti tarafından hediye verildi.

Şölen havasında geçen gala gecesine Belediye Başkan Yardımcımız Kenan HATİPOĞLU, Mustafa ÖN, İl Genel Meclis Üyemiz İbrahim ÖNDER, Ardeşen TSO Başkanı İsmail KUYUMCU, Belediye Meclis Üyelerimizden Fatih ÖNEY, Cumali ÖZDOĞAN ve Zafer SSUAL katılırken, gecenin sonunda Karadenizli sanatçı Vira Cemal sahne aldı.