Kaymakamımız Emrah YILMA'I Ankara'ya Uğurladık

Kaymakamımız Emrah Yılmaz'ın Vedası münasebetiyle Belediyemiz sosyal tesislerinde Ardeşen 53-11 Tarımsal Kalkınma Kooperatifiyle birlikte bir yemek tertip ettik.

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararnamesi ile 403 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirilirken İlçe Kaymakamımız  Emrah YILMAZ Ankara'ya İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişliği Görevine Atandı.

Belediyemiz ve 53.11 Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin ortaklaşa düzenlediği veda yemeğine, civar İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları, Daire müdür ve Amirleri, Siyasi Parti Başkan ve Temsilcileri, STK temsilcileri, Şehit Aileleri, Gazi ve aileleri nın katıldığı veda yemeğinde duygusal anlar yaşandı.

Veda yemeğinde dilek ve temenniler konuşmasının ardından son konuşmacı olarak mikrofon alan Kaymakam Emrah YILMAZ konuşmasının başında duygusal anlar yaşayarak göz yaşlarını tutamadı.

Konuşmaların ardından Başkanımız Avni KAHYA Kaymakam Emrah YILMAZ'a Plaket takdim etti.