KAÇKARBİR Üyeleri Olağan Toplantısı Tamamlandı

KAÇKARBİR Üye Belediye Başkanları Olağan Toplantı İçin Bir Araya Geldi

Ardeşen'de faaliyet yürüten ve doğu Karadeniz'de sekiz Belediye ye hizmet veren Kaçkar İtfaiye Mezbahana ve Katı Atık Birliğinin olağan toplantısı Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya Başkanlığında tamamlandı.

Ardeşen Belediyesi Toplantı salonunda yapılan, . Ardeşen, Arhavi, Hopa, Çamlıhemşin, Fındıklı, Hemşin, Pazar, Tunca Belediyeleri ve İl Özel İdare Müdürlüğünden Belediye Başkanları ve yetkililerin katıldığı toplantıda 2019-2020 eylem planı, personel, araç sayısı, gelir gider tablolar ve Rize Artvin ekseninde sahil bandında yapılan müdahaleler ve faaliyet programı hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

Toplantıyla ilgili Ardeşen Belediye ve KAÇKARBİR Başkanı Avni Kahya; "Kaçkar İtfaiye Birliğimizin Olağan Toplantımızı tamamladık. Ardeşen, Arhavi, Hopa, Çamlıhemşin, Fındıklı, Hemşin, Pazar, Tunca Belediyeleri ve İl Özel İdare Müdürlüğümüzün ortak olduğu Kaçkar İtfaiye Mezbahana ve Katı Atık Birliği (KAÇKARBİR)'in olağan toplantısını tamamladık. KAÇKARBİR bünyesinde hizmet alan tüm paydaş Belediye Başkanlarımız ve katılımcılara topaltımıza iştiraklerinden dolayı teşekkür ederim." Diye konuştu.