Jandarma Teşkilatının 181. kuruluş yıl dönümü

Jandarma Teşkilatının 181. kuruluş yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Rize’nin Ardeşen İlçesinde de bir dizi ziyaret gerçekleşti.

Bu bağlamda; Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kâhya; beraberinde Başkan Yardımcısı Y. Kenan Hatipoğlu, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Mustafa Terzi, Rize İl Genel Meclis Üyemiz Cumali Hakyemez ve ARBELSAN Şirket Müdürümüz Numan Balcan ile birlikte İlçe Jandarma Komutanı Erdi Aras’ı ziyaret eti.

Yapılan ziyaretle ilgili Başkan Kâhya şunları kaydetti;

“Mesai mefhumu gözetmeksizin özveri ile çalışan Jandarma Teşkilatımızın kuruluşunun 181. yıldönümü nedeniyle, İlçe Başkanımız Mustafa TERZİ, Belediye Başkan Yardımcımız Kenan HATİPOĞLU, Rize İl Genel Meclis Üyemiz Cumali HAKYEMEZ ve ARBELSAN Şirket Müdürümüz Numan BALCAN ile birlikte İlçe Jandarma Komutanlığımızı ziyaret ettik.

İlçe Jandarma Komutanımız Teğmen Erdi ARAS'a göstermiş olduğu ilgi ve alakasından dolayı teşekkürlerimizi sunar, Komutanımızın şahsın da tüm Jandarma teşkilatına sonsuz başarılar dilerim.” Diye konuştu.