İstiklal Marşımızın Kabulünün 99. Yılını Kutladık

Ardeşen İmam Hatip ortaokulu tarafından düzenlenen 12 Mart istiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy anma programı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Ardeşen Belediyesi Konferans salonunda tertiplenen programa İlçe Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Belediye Başkanı Avni Kahya, Daire Müdürleri, Siyasi Parti temsilcileri, Muhtarlar, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Program. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini Belirten konuşma, belgesel sunumu, şiirlerin okunması, asım in nesli adlı oyunun canlandırılması, oratoryo sunumu yapıldı.

Ardeşen İmam Hatip ortaokulunun programı, plaket ve belge töreniyle tamamlandı.

Günün anlam ve önemine ilişkin Başkan Kahya şunları kaydetti. “Geçmişine sahip çıkmayanın geleceği olmaz şiarı ile Türkiye’mizin özgürlüğünün bir abidesi olan şanlı Bayrağımıza, kurtuluş mücadelemizin en önemli mihmandarlarından olan Mehmet Akif ERSOY’un yazdığı ve her göndere çekilirken okunan İstiklal Marşımızın Kabulünün 99. Yılını en kalbi duygularımla kutlarken bu cennet vatani bize emanet eden ebediyete intikal etmiş tüm aziz şehitlerimizi rahmet ile anar, gazilerimize de saygı ve minnetlerimi sunarım.”