Işıklı ve Konak Tepe Mahallemiz İçin Yeni İmar Geliyor

İlçemize bağlı Işıklı ve Konak Tepe Mahalleleri için yeni imar planı hazırlanacak. Ankara İller Bankası Genel Müdürlüğü İmar ekibi ile Belediye Başkanımız Avni KAHYA Bey yaptığı toplantıda yeni imar planı için vatandaşlarla da görüşüleceğinin altı çizilirken,yapılacak olan yeni imar planının ortak paydada devlet, belediye ve vatandaşın ortak kararı olacaktır denildi.

Konu ile ilgili Belediye Başkanımız Avni KAHYA şunları kaydetti; "Ankara İller Bankası Genel Müdürlüğü İmar ekibi ile Işıklı için düşündüğümüz imar planlaması konusunda verimli bir toplantı yaparak karşılıklı istişarelerde bulunduk. İlçemize bağlı Işıklı ve Konak tepe mahallelerimizde uygulanacak yeni imar planımız ile ilgili vatandaşlarımızın da  görüşmeleri alınarak proje son şeklini alacaktır. İlçemize şimdiden hayırlı uğurlu olsun." Diye konuştu.