İlçe Kaymakamımız Ekrem ÇEÇEN’den Başkanımız Avni KAHYA’ya Ziyaret

Ardeşen İlçe Kaymakamı olarak görece başlayan Ekrem ÇEÇEN yeni göreviyle ilgili kendisine yapılan hayırlı olsun ziyaretlere iadeyi ziyaret kapsamında ilk ziyaretini Belediye Başkanımız Avni KAHYA’ya yaptı.

Van Çatak Kaymakamı olarak görev yapan Çeçen 09 Şubat 2021 tarihi itibariyle Ardeşen İlçe Kaymakamı olarak göreve başlamış idi. Kaymakamımız Ekrem ÇEÇEN’in İlçede göreve başlaması hasebiyle İlçe erkânından kendisine hayırlı olsun ziyaretleri yapılmış idi. Bu bağlamda Ardeşen İlçe Kaymakamımız Ekrem ÇEÇEN’de iadeyi ziyaretlere Belediye Başkanımız Avni KAHYA’yı makamında ziyaret ederek başladı.

Ziyaret sonrası Başkanımız Avni KAHYA ziyaretle ilgili şunları kaydetti; “Ardeşen Kaymakamı olarak geçtiğimiz hafta göreve başlayan İlçe Kaymakamımız Ekrem ÇEÇEN, Belediyemize iadei ziyarette bulundu.

İlçemiz için planlanan yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulunduğumuz değerli Kaymakamımıza, nazik ziyareti için teşekkür ederim.” Temennisinde bulundu.