İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Erdal Yıldırım Göreve Başladı

Ardeşen İlçe Jandarma Komutanlığına Asaleten Atama Yapıldı

Geçtiğimiz Mart ayı içinde Ardeşen İlçe Jandarma Komutanlığı görevine vekâleten Rize İl Jandarma Komutanlığından Teğmen Erdi Aras atanmış idi. İlçe Jandarma Komutanlığına asaleten atama yapıldı.

Ardeşen İlçe Jandarma Komutanı olarak 20 Mart 2020 tarihinde vekaleten ataması yapılan Teğmen Aras dört aylık hizmetinin ardından Rize Merkezdeki görevine geri dönerken, yerine asaleten İlçe Jandarma Komutanı olarak Teğmen Erdal Yıldırım göreve başladı.

Başkan Kahya atamayla ilgili “İlçemiz Jandarma Komutanı olarak Teğmen Erdal Yıldırım göreve başladı. Kendisine başarılar diliyorum, yeni görevi hayırlı olsun. Görevini devreden Teğmen Erdi Aras'a ilçemize hizmetleri için teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.