Haşere Mücadelesinde 3. Evreye Geçtik

Belediye olarak haşere mücadelesinde 3. Evre mücadelesine başladık. İlçe genelinde larva oluşumu, olgunlaşma ve gezici konuma geçiş süresinde haşere ve özellikle sivrisinek ile mücadelemiz sürüyor.

Ülkemizde haşere ilaçlaması konusunda kullanılan tüm yöntem ve ilaçları yakından takip ederek İlçede uygulamaktayız.

Larva oluşumundan, olgunlaşma ve gezici konuma geçiş süresinde aşama aşama çalışmalarımızı sahaya yansıtmaktaız.

Haşerelerden arınmış hijyenik ortamlar sağlamak adına Belediye ekiplerimiz gündüz olduğu gibi gece de çalışmalarına devam ediyor.

Vatandaşlarımızın ev, iş yeri depo gibi alanlarda yapılmasını istenen ilaçlamaların da; insan sağlığını direk etkilediğinden dolayı, gerekli şartların uygunluğu ön görülme şartıyla taleplerin muhtarlıklarla irtibata geçilerek çalışma yürütüleceğini önemle duyururuz.