Erdoğan’dan Ardeşen Standına Özel İlgi

11. Rize Tanıtım Günleri’nin kapanışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra ilçelerin stantlarını gezdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Rize Dernekler Federasyonu’nca (RİDEF) Rize Valiliği himayesinde Maltepe Sahil Etkinlik Alanı'nda düzenlenen 11. Rize Tanıtım Günleri'ne katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, hemşerileri ile kucaklaşmanın, hasret gidermenin bahtiyarlığı içinde olduğunu belirtti.

Ardeşen standına özel ilgi gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Başkanı Nusret Bayraktar ile bir araya geldi. Bu esnada Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Ardeşen'in simgelerinden olan Atmaca'nın bir heykelini hediye etti.

Ardeşen’in kendisinde özel bir yere sahip olduğunu dile getiren Erdoğan Başkan Kahya Aracılığı ile Ardeşen’e kendisinden selam götürmesini istedi.