Covitd-19 Salgınına Karşı Ardeşen’de Bir Önemli Karar Daha

Belediye Mülk Sahibi Olduğu, Başkan Kahya’da Şahsi Kiralık yerlerinden Salgın Bitene dek Bedel istemeyecek

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid -19 Virüs Salgınıyla ilgili Ardeşen Belediyesi Önemli bir kararın altına imza attı. Belediyenin örnek niteliğindeki kararla Belediye sahibi olduğu ve Covid -19 salını nedeniyle kapalı olan iş yerlerinden salgın boyunca kira almamayı taahhüt eti.

Ardeşen Belediyesinin aldığı bu örnek davranış halktan ve Belediyenin mülk sahibi olduğu ve salgın dolayısıyla kapalı olan iş yerlerinin kiracı sahiplerince takdirle karşılandı.

Bu kapsamda Ardeşen Belediyesi bir açıklama yaptı: Belediye tarafından; Koronavirüs tedbirleri kapsamında işyerleri kapanan işletme sahiplerine ve çalışanlarına destek olmak amacıyla Belediyemiz mülklerinde kiracı olarak bulunan ve salgınla mücadele kapsamında işyerleri kapanan esnaflarımızdan salgın süresi boyunca hiçbir kira ücreti alınmayacaktır.

İlçemizde bulunan Konut ve mülk sahiplerimizin bu zor günde kiracılarına, destek olmaya davet ediyoruz.  Haydi, Ardeşen esnafımıza, kiracımıza yardımcı olalım. Gün birlik olma günüdür. Mesajı verildi.

Öte yandan: Şahsi mülklerinden kira almayacağını ifade eden Belediye Başkanı Avni Kahya konuyla ilgili şu paylaşımda bulundu; “Kıymetli hemşehrilerim. Koronavirüs tedbirleri kapsamında işyerleri kapanan işletme sahiplerine ve çalışanlara destek olmak için, mülk sahiplerimizin bu zor günde kiracılarına, destek olmaya davet ediyorum.

Şahsıma ait mülklerimde kiracı olarak bulunan bütün kardeşlerimden salgın süresi boyunca kira almayacağımı beyan ediyorum. Haydi, ARDEŞEN gün birlik olma günüdür. Birlikte başaracağız.” Paylaşımını yaptı.

Formun Üstü

Formun Altı