CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Belediye Başkanımız Enver Atagün’e Tebrik Ziyareti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Belediye Başkanımız Enver Atagün’e tebrik ziyaretinde bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Başkan Atagün, Genel Başkan Özel’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret sırasında yerel projeler ve gelecekteki işbirlikleri hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Atagün, belediye çalışmaları ve kentteki gelişmeler hakkında Genel Başkan Özel’e detaylı bilgi verdi.

Görüşmenin sonunda, Başkan Enver Atagün, Genel Başkan Özel’e kendisi için özel olarak hazırlanan Atatürk portresini hediye etti. Bu anlamlı hediye, CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Özel, Atatürk’ün mirasını yaşatma konusundaki hassasiyetini dile getirerek, bu değerli hediyeden dolayı Başkan Atagün’e teşekkürlerini iletti.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerle sona erdi ve her iki taraf da gelecekteki işbirlikleri için olumlu mesajlar verdi.