Bu Bayram'da Gelenek Bozulmadı

İlçemizde her bayram olduğu gibi Kurban Bayramı kapsamında gelenekleşen halk bayramlaşma törenini tamamladık.

Belediyemiz önünde düzenlediğimiz bayramlaşma törenine Rize Milletvekilimiz Osman Aşkın BAK, Ardeşen İlçe Kaymakamımız Emrah YILMAZ, Belediye Başkanımız Avni KAHYA, İlçe Emniyet Müdürümüz Kerem GÜVENER, İlçe Jandarma Komutanımız Üst teğmen Ahmet GÖKÇAY, Çevre Eski Bakanı ve ÇAYKUR Eski Genel Müdürümüz İmdat SÜTLÜOĞLU, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanımız Mustafa TERZİ, İl ve İlçe Meclis üyelerimiz, Daire Müdürlerimiz, Siyasi Parti Temsilcilerimiz, oda başkanlarımız, Muhtarlarımız, STK temsilcilerimiz ve vatandaşlarımız katıldı.

Belediyemiz önünde saat 11.00'da başlayan Bayramlaşma etkinliğimizde protokol ve vatandaşlar bayramlaşırken şehir dışından gelenler hem memleket özlemini giderdi, hem de bir çok kişiyle aynı ortamda bir araya gelerek bayramlaşma imkanı buldu.

Bayramlaşma etkinliğinin ev sahipliğini yapan Belediye Başkanımız  Avni KAHYA şunları kaydetti; "Ardeşen Belediye Binası önünde geleneksel Bayramlaşma törenimizi hemşehrilerimizle kucaklaşarak gerçekleştirdik.

Katılımlarından dolayı uzaktan yakından gelen Bürokratlarımıza, Siyasetçilerimize, STK ve Siyasi Parti Temsilcilerimize, Muhtarlarımıza ve tüm hemşehrilerimize teşekkür eder, Mübarek Kurban Bayramlarını en kalbi duygularımla yeniden kutlarım." Diye konuştu.