Borç Sorgulama ve Kredi Kartı İle Ödeme Seçeneği Devrede

Belediyemiz parkomat sisteminde borçlu gözüken araç sahipleri kredi kartı ile ödeme yapabilecekler. Özellikle araç alım satımında, şehir dışında olan ve borç sorgulaması yaparak parkomat borcunu ödemek isteyenler için Belediyemizce Online ödeme hizmeti devreye girdi. Aaracı için parkomat sisteminde borç gözüken vatandaşlarımız online sistem üzerinden  https://parkomat.ardesen.bel.tr/ bu adresten 7/24 kredi kartıyla borç ödeyebilecek.

Bu sistem sayesinde vatandaşlar; Emlak Vergisi > Arsa m2 Değeri Sorgulama, Emlak Vergisi > Arsa M2 Değerleri, Mahalle ve bölge bazında arsa m2 değerlerini öğrenme.

Emlak Vergisi > Aşınma Payı İndirim Oranları, Bina türü ve yaş aralığına göre indirim oranlarını öğrenme.

Emlak Vergisi > Bina Maliyetleri, Bina maliyetlerini öğrenebilirsiniz, Çevre Temizlik Vergisi > Tarife, Yıllara göre vergi tutarlarını öğrenme.

Borç Sorgulama / Ödeme, Sicil No Öğrenme, Kimlik bilgileriniz ile sicil numara sorgulama.

Kayıtlı Kullanıcı İşlemleri, İlan Reklam Vergisi > Beyanları. Sicillere ait İlan Reklam Vergisi bildiri, Sicillere ait ödemeleri görme.

Kira Sözleşmeleri, parkomat ve plakadan sorgu ödeme işlemleri gibi birçok hizmeti vatandaşlar online olarak alabilecek