Bizler Burada Görevimizin Başındayız. Sizler Maske, Mesafe ve Hijyen Kurallarına Lütfen Aksatmayın

Maske, Mesafe ve Temizlik. Koronavirüs ile mücadele sürecinde her Cuma olduğu gibi, bu Cuma namazı için de camilerimizi dezenfekte etmeye devam ettik.  Ekiplerimizin bugünden başlattıkları dezenfeksiyon çalışmaları her Cuma namazı öncesi periyodik olarak sürecek.

Avni KAHYA Belediye Başkanı

Ardeşen’de parklar dezenfekte ediliyor.

İlçemizde ortak kullanım alanlarının başında gelen, sıklıkla kullanılan park ve yeşil alanlarda bulunan tüm çocuk oyun gruplarını salgın hastalıklara karşı önlem amacıyla dezenfekte etmeye devam ediyoruz.

#Koronavirüs'e geçit vermemek için siz de maske+mesafe+temizlik formülünü eksiksiz uygulayın.