Belediyemizin Ev Sahipliğinde Yapılan Kano Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

Belediyemizin ev sahipliğinde, Türkiye Kano Federasyonu tarafından düzenlenen 7 Kulüp ve 60 sporcunun katıldığı Akarsu Slalom Kano Türkiye Kupası yarışlarında ödüller sahiplerini buldu.

Türkiye'nin çeşitli yerlerinden sporcuların katıldığı Türkiye şampiyonasın finallerine Başkanımız Avni KAHYA, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanımız Mustafa TERZİ, İlçe Gençlik Spor Müdürümüz Ali Osman ÖNÇIRAK ve Kano Federasyonu temsilcileri iştirak etti.

İki gün süren yarışların sonunda dereceye giren sporcular ödüllerini alırken, dereceye giremeyen sporcular bir sonraki şampiyona için kendilerini motive etti.

Belediye Başkanımız Avni KAHYA şunları kaydetti;" İlçemiz Fırtına vadimizde bulunan yarı yapay Kano ve Rafting parkurunda Belediyemizin ev sahipliğinde, Türkiye Kano Federasyonu tarafından düzenlenen Akarsu Slalom Kano Türkiye Kupasını tamamladık. Bu güzel etkinliğin sorunsuz şekilde bitirilmesinde emekleri olan başta İlçe Kaymakamımız Emrah YILMAZ'a, Rize İl Spor Müdürümüz Mustafa ÇELİK'e, İl genel Meclisi Üyemiz İbrahim ÖNDER'e, Belediye Başkan Yardımcımız Kenan HATİPOĞLU'na,  Rize İl Spor Şube Müdürümüz Cafer KÜCÜKMUSTAFA'ya, İlçe Gençlik Spor Müdürümüz Ali Osman ÖNÇIRAK'a, ARBELSAN Şirket Müdürümüz Numan BALCAN'a, Türkiye Kano Federasyonu Yönetim Kurulu Üyelerimiz Bilgin KOPUZ ve Kenan YUCEL'e, Akarsu Organizasyon Kurulu Üyemiz Hamza DERECİ'ye, Hakemlerimize, Antrenörlerimize ve Şampiyonaya katılan tüm sporculara teşekkür ederim.

." Diye konuştu.