Belediyemizin En Genç Meclis Üyesi Vekalete Başladı

Belediye Başkanımız Avni KAHYA'nin Ankara ziyareti dolayısıyla Başkan Vekilliği görevine 28 yaşındaki Belediye Meclis Üyelerimizde Gürkan EKSİLMEZ'e bıraktı. Bu vekalet EKSİLMEZ'in Ardeşen Belediyesinde en genç Belediye Başkan Vekili unvanını almasına vesile oldu.

Ardeşen ilçesi tarihinde ilk defa 28 yaşındaki Meclis üyesinin Başkan vekilliğini yürütmesi bu alanda bir ilk oldu. Kendisine verilen sorumluluğun bilincinde olduğunu belirten Belediye Başkanı Vekilimiz Gürkan EKSİLMEZ, "Başta gençlere verdiği önem ve fırsatlardan dolayı, Belediye Başkanımız Avni KAHYA’ya teşekkür ederim. Aldığımız görevde ve gelecek görevlerde hayırlısıyla Ardeşen ilçemize en faydalı, yararlı şekilde hizmet ettirmeyi Allah bizlere nasip etsin" dedi.

Belediye Başkanımız Avni KAHYA'da yaptığı açıklamada,"31 Mart günü Belediye Meclis üyesi seçilmiş olan 28 yaşındaki kardeşimiz Gürkan EKSİLMEZ’e bu gün Belediye Başkan vekilliği görevi tevdi edilmiştir. Gençlerimiz, geleceğimizin teminatıdır, onlara daima güvenimiz tam olacaktır." İfadelerini kullandı.