Belediyemizin Düzenlediği 5. Uluslararası Basketbol Şöleni Başladı

Belediyemiz tarafından bu yıl 5.si tertip edilen uluslararası Streetboll sokak Belediyemizin 5-8 Temmuz 2019 tarihleri arasında yapacağı, Türkiye’nin çeşitli il ve ilçeleri başta olmakla birlikte yabancı sporcularında katıldığı 5. Uluslararası Streetboll Sokak Basketbol Turnuvası bakanların hava atışı ile start aldı

basketbol turnuvası 350 sporcu 20 Hakem ve teknik heyetin görev alıyor.

Turnuvaya; Gençlik ve Spor Eski Balkanı Osman Aşkın BAK, Çevre Eski Bakanı İmdat SÜTLÜOĞLU, Rize Millet Vekili Muhammet AVCI ve Belediye Başkanımız Avni KAHYA Beyin Birlikte Start verdi.

Belediyemizin mihmandarlığında, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Rize Valiliği, Ardeşen Kaymakamlığı, Spor Toto, Rize İl Spor Müdürlüğü, Ardeşen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ardeşen İlçe Spor Müdürlüğü, Çaykur ve AyderSu’yun katkılarıyla düzenlenen turnuvaya ülkenin birçok yerinden ve yabancı ülke takımlarının katıldığı Basketbol turnuvası Gürcistan halk oyunları, Türk sporcuları ve tulum gösterisiyle start aldı.

Belediye Başkanımız Avni KAHYA'nın açılış konuşmasını yaptığı turnuvada sırasıyla protokol konuşmaları ve plaket töreni düzenlendi. Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammet AVCI ve Gençlik ve Spor Eski Balkanı Osman Aşkın BAK’ın konuşmalarının ardından hava topu atışıyla mücadeleler start aldı.

Turnuvanın açılış törenine Gençlik ve Spor Eski Balkanı Osman Aşkın BAK, Çevre Eski Bakanı İmdat SÜTLÜOĞLU, Rize Millet Vekili Muhammet AVCI, Pazar Kaymakamı Ayhan TERZİ, Fındıklı Kaymakamı Vedat YILMAZ, Belediye Başkanımız Avni KAHYA, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Mustafa TERZİ, Bir Önceki Ardeşen Belediye Başkanı Hakan GÜLTEKİN, Ardeşen TSO Başkanı İsmail KUYUMCU, Belediye Başkan Yardımcısı Kenan HATİPOĞLU, İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim ÖNDER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat YAZAR, İlçe Spor Müdürü Ali Osman ÖNÇIRAK, Belediye Meclis Üyesi Fatih ÖNEY, Havva SİNAN, Cumali ÖZDOĞAN, Zafer SUAL, ARBELSAN Şirket Müdürü Numan BALCAN, Turnuva Direktörü Erdal KAPTAN ve Salih NAVDAR katıldı.