Belediyemiz TSE Standardı işin Yola Çıktı

Belediyemiz halkımıza daha kaliteli bir hizmet verme adına Türk Standardları Enstitüsü (TSE) 9001 belgesi alması adına, TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim sistemi temel eğitim hakkında beş gün sür sürecinden geçti.

KYS Baş Tetkikçisi ve Eğitmeni Sn. K. Yaşar EFENDİOĞLU tarafından verilen seminer sonrasında Ardeşen’e kaliteli ve vatandaş memnuniyetini arttırmaya yönelik çalışmalar için düğmeye basıldı. Başkanımız Avni KAHYA 2. Bir seminer içinde hedef belirledi.

Konuyla ilgili Belediye Başkanımız Avni KAHYA; “Ardeşen Belediyemizin Türk Standardları Enstitüsü (TSE) 9001 belgesi alması adına, TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim sistemi temel eğitim hakkında beş gün süren seminerimizi tamamladık.

Bu süre zarfında hemşehrilerimize daha iyi hizmet verme adına bizlere bilgi aktaran KYS Baş Tetkikçisi ve Eğitmeni Sn. K. Yaşar EFENDİOĞLU hocamıza ve seminere eksiksiz katılan tüm birim müdürlerimize teşekkür ederim.” Şeklinde konuştu.

istanbul evden eve nakliyat