Belediyemiz İşçiler İçin de Toplu Sözleşmeyi İmzaladı

Belediyemiz ile Hizmet-İş Sendikası Rize Şubesi arasında toplu iş sözleşmesi düzenlenen törenle imzalandı.

Belediyemiz ile Hizmet-İş Sendikası Rize Şubesi arasında belediye personelinin sendikal haklarını kapsayan işçiler için toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Başkanlık makamında gerçekleşen imza töreninde Başkanımız Avni KAHYA ile Hizmet-İş Sendikası Rize Şubesi Başkanı Mehmet ALACA, Belediye Başkan Yardımcımız Y. Kenan HATİPOĞLU, ARBELSAN Şirket Müdür Yardımcımız Murat KELEŞ ve Sendika Temsilcisi Ahmet KARABİBER toplu iş sözleşmesini imza altına aldı.

Belediye Başkanımız Avni KAHYA Bey Belediye ile Hizmet-İş Sendikası arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin anlaşmayla sonuçlandığını kaydederek, sözleşmenin başta çalışanlar ve aileleri ile birlikte herkes için hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.