Belediye Başkanımız Enver Atagün'ün 19 Mayıs Mesajı

Sevgili Gençler,
Bugün, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Kurtuluş Savaşı’mızın ateşini yaktığı ve bağımsızlık mücadelemizin başladığı günün yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, gençliğimize olan güvenin ve geleceğimizin teminatı olduğunuzun bir ifadesidir.
Sizler, Cumhuriyetimizin ışığında, Atatürk’ün gösterdiği yolda, bilimde, sanatta, sporda ve her alanda ilerleyecek, ülkemizi daha da yükseklere taşıyacaksınız. 19 Mayıs ruhunu daima canlı tutarak, geleceğe umut ve azimle bakmanızı diliyorum.
Atatürk’ü anarken, onun ilkelerine sahip çıkmanın ve bu değerleri geleceğe taşımanın önemini bir kez daha hatırlıyoruz. Bu anlamlı günde, hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sağlıklı, mutlu ve başarı dolu bir gelecek diliyorum.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun!