Belediye Başkanımız Avni KAHYA'dan Okullara Ziyaret

Tüm yurt genelinde olduğu gibi Rize'nin Ardeşen İlçesinde de 2019-2020 yeni Eğitim Öğretim yılının açılışı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bu manada Belediye Başkanımız Avni KAHYA İlçeye bağlı okulları ziyaret ederek öğretmen, idareci ve öğrencilerle bir araya gelip yeni dönemin hayırlara vesile olmasını dilesi.

Belediye Başkanımız Avni KAHYA;  2019-2020 yeni Eğitim Öğretim yılının açılışı münasebetiyle İlçede eğitim öğretim veren Atatürk Anaokulu, Merkez Fatih İlkokulu, Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu ve Mesut Karaoğlu İlkokulunu ziyaret etti.

Başkanımız KAHYA ziyaretinde okul yönetimi, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek dilek ve temennileri dinledi. Öğretmenlerle hasbıhal edip öğrencilerle kucaklaştı.

Başkanımız Avni KAHYA, ziyaretle ilgili şunları kaydetti:"Geleceğimizin mihmandarı yavrularımızı okullarında ziyaret edip, onları milli ruh ve şuur ile yetiştirecek olan kıymetli Öğretmenlerimizle hasbıhal edip 2019-2020 yeni Eğitim Öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni ettik. Bu anlamda yeni dönemin öncelikle İlçemize, Bölgemize ve Ülkemize akademik, sosyal, kültürel ve sportif manada başarılı bir yıl olmasını yüce Allah'tan niyaz ederim." Diye konuştu.

.