Belediye Başkanımız Avni KAHYA’dan Bayram mesajı

Belediye Başkanımız Avni KAHYA icra ettiğimiz Kurban Bayramıyla ilgili bir mesaj yayımladı.

Başkanımız KAHYA mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bayramlar milletçe karşılıklı sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendiren, manevi hasletlerimizi geliştiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı müstesna günlerdir. Bayramlar toplumsal ilişkilerimizde birbirimize ihtiyacımız olduğunu, en büyük toplumsal gücümüzün birlik ve beraberliğimiz olduğunu, aile bağlarımızın bizim için ne kadar önemli olduğunu bizlere bir kez daha hatırlatır. Bayram sevincimizi hep beraber, birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları çerçevesinde sevinç ve coşku ile bir bütün olarak yaşamak, kardeşlik ve dayanışma iklimini güçlendirmek, küslükleri ortadan kaldırmak için önemli bir fırsattır.

Öte yandan; Pandemi sürecinin devam ettiği bu bayramda sevdiklerimizle Maske, Mesafe ve Hijyen kurallarına uyarak görüşmeye özen gösterelim.

Bu müstesna günleri fırsat bilerek, tarih boyunca olduğu gibi bizleri bir arada tutan milli ve manevi değerleri yaşatmak, birlik ve beraberliğimizi korumak, huzur ve barış ortamını sürdürmek ve kardeşlik duygularımızı geliştirmek için daha çok çaba göstermeliyiz.

Bundan mütevellit şehit yakını ve gazilerimiz başta olmak üzere aziz milletimizin ve İslam âleminin Kurban Bayram’ını kutlar; aile büyüklerimiz, akrabalarımız, öksüz ve yetimlerimizle birlikte sevgiyi ve sevinçlerimizi paylaşarak bayramımızı en güzel şekilde idrak etmeyi temenni ederim.”

Avni Kahya

Belediye Başkanı