Başkanımız Sayın Süleyman Soylu İlçemizde Afet Toplantısı Yaptı

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, ilçemizde kriz masası oluşturarak Artvin'in Arhavi ve Murgul ilçeleri ile Rize'nin Fındıklı ilçesi hakkında brifink aldı.

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı yine Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak ve Rize Valisi Kemal Çeber derenin taşması sonucu sel meydana gelen Artvin'in Arhavi ve Murgul ilçeleri ile Rize'nin Fındıklı ve Ardeşen ilçelerinde inceleme yaptı.

Mahsur kalan vatandaşların tahliyesi, su birikintilerinin temizlenmesi ve diğer konularda yetkililerden bilgi alan Soylu, ziyaret ettiği bazı ev ve iş yerlerindeki vatandaşlara "geçmiş olsun" dileklerini ifade etti.

Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Belediyemizi de ziyaret etti.

Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Afat bölgesindeki incelemelerinin ardından Belediyemizde sel afetine ilişkin koordinasyon ve değerlendirme toplantısı yaptı.

Toplantıya, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Başkanlık yaparken ve AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Rize Milletvekilimiz Hayati Yazıcı yine Rize Milletvekilimiz Osman Aşkın Bak ve Rize Valimiz Kemal Çeber, Ardeşen İlçe Kaymakamımız Ekrem Çeçen, Ardeşen Belediye Başkanımız Avni Kahya, Tunca Belediye Başkanımız Ahmet Naci Aytemiz, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanımız Mustafa Terzi,  AFAD Başkan Yardımcımız Önder Bozkurt ile kurum yöneticileri de katıldı.