Başkanımız Avni KAHYA Muhtarları Dinledi

Belediye Başkanımız Avni KAHYA, Mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, sorun ve isteklerini dinledi.

Belediyemiz sosyal tesisinde yapılan toplantıda, mahallelerde sürdürülen belediye hizmetleri de ele alındı.

Başkanımız Avni KAHYA, mahalle muhtarlarının belediye hizmetlerinin halka ulaştırılması yönünde oldukça önemli bir misyon üstlendiğini dile getirerek, göreve geldikten sonra sık sık muhtarlarla bir araya gelmeye çalıştığını belirtti.

Belediye imkanlarıyla halka en nitelikli hizmetleri sunma çabası içerisinde olduklarını kaydeden Başkanımız Avni KAHYA "Mahalle muhtarlarımız belediyemizin ayrılmaz bir parçasıdır. Halkımızın yaşadığı mahallerde ortaya çıkan sorunları muhtarlardan bizzat öğrenmek, işlerimizi oldukça kolaylaştırıyor. Belediye-muhtar işbirliğinin şehrimizde oldukça önemsendiğini de gözlemliyorum. Bizlerin mahallelerdeki birer temsilcisi konumunda olan muhtar arkadaşlarımızın hepsine teşekkür ediyorum." dedi.

Yapılan toplantıya Belediye Başkanımız Avni KAHYA, Başkan Yardımcısı Kenan HATİPOĞLU, Belediye Meclis Üyelerimizden Fatih ÖNEY ve Gürkan EKSİLMEZ, Belediye Mıcır ve Parke Fabrikası sorumlusu koordinatör Erdal KAPTAN, Ardeşen Mahalle Muhtarlar Dernek Başkanı Murtaza ÖZYANIK ve Muhtarlar katıldı.