Başkan Kahya Sahada Çalışmaları Denetledi.

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya Periyodik aralıklarla mahalle ziyaretlerini sürdürerek vatandaşı dinlemekte.

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya İlçeye bağlı Fırtına Mahallesinde incelemelerde bulundu. Başkan Kahya Beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Terzi, Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Hatipoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Bozkan, Fatih Öney, Ali Önçırak ve AK Parti Teşkilat üyesi Ahmet Şeremet ile birlikte Fırtına mahallesini ziyaret ederek, Mahallede yapılan çalışmalar ve diğer projeler hakkında Mahalle Muhtarı Dursun Ali Özyanık’tan bilgi alıp, Vatandaşları dinledi.

Başkan Kahya yapılan mahalle ziyaretleri ile ilgili şunları kaydetti; İlçe Başkanımız Mustafa TERZİ, Belediye Başkan Yardımcımız Kenan HATİPOĞLU, Belediye Meclis Üyelerimiz Mehmet BOZKAN, Fatih ÖNEY, Ali ÖNÇIRAK, Fırtına Mahallesi Muhtarımız Dursun Ali ÖZYANIK ve Teşkilat Üyemiz Ahmet ŞEREMET ile birlikte Fırtına Mahallesinde esnafımızı ziyaret ettik.

Mahallemizde devam eden alt yapı çalışmalarından dolayı bölgede yaşayan vatandaşlarımız ve esnaflarımıza süreçle ilgili bilgiler verip taleplerini dinledik.

Altyapı çalışmalarından dolayı yaşanan mağduriyetlerden dolayı esnaf ve vatandaşlarımızın göstermiş oldukları sabır ve anlayış için teşekkür ederiz.

Vatandaşlarımız ile birlikte olmak her zamanki gibi güzel ve bereketliydi.

Allah birliğimizi daim etsin.” Dedi.