Başkan Kahya’nın Ankara Ziyaretinden İlk Müjdeli Haber Spor Toto’dan

Başkan Kahya Düşündüğümüz Yatırımlar İçin Spor Toto’dan Kaynak Sağlayacağız Müjdesi Verdi.

Bazı Ziyaret ve Temaslarda Bulunmak İçin Ankara’ya Giden Başkan Kahya İlk Müjdeli Haberi Spor Toro’dan Verdi. Ankara’da önemli görüşmelerde bulunacak olan Ardeşen Belediyesi heyeti yatırımlar için ilk imzayı Spor Toto’da attı.

Ardeşen için düşündüğü proje ve yatırımların hayat bulması adına ekibiyle birlikte koordineli çalışan Belediye Başkanı Avni Kahya, Başkan Yardımcısı Kenan Hatipoğlu ile birlikte Ankara’da ki temas ve ziyaretlerini sürdürüyor.

Bu bağlamda Spor Toto ile görüşen Başkan Kahya İlçe için düşünülen yatırımlar için kaynak sağlama adına ilk imzayı attı.

Başkan kahya İlçe için yapılan protokolün müjdesini şu sözlerle verdi; “Ankara temaslarımız kapsamında ilçemizde yapılması planlanan yatırımlar ile ilgili SPOR TOTO teşkilatı ile protokol imzaladık. İlçemize hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.