Başkan Kahya Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya ve beraberindeki heyet ilçeye bağlı Elmalık Mahallesine bir ziyarette bulunarak, Mahalle Muhtarı Meryem Terzibaş ve Mahalle sakinlerini dinledi.

Ardeşen İlçesine bağlı Mahallelerde Belediye çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başkan Kahya ve ekibi, yapılan, devam eden ve proje aşamasında olan yerlerde incelemelerini sürdürmekte.

Bu kapsamda Elmalık Mahallesinde bir ziyarette bulunan Başkan Kahya ve ekibi Muhtar ve Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek istek ve şikayetleri dinledi.

Başkan Kahya ziyaret sonrası şunları kaydetti; “Hemşehrilerimize daha iyi hizmet verme adına ilçemize bağlı mahallelerdeki ziyaretlerimiz sürmekte. Bu manada ak Parti İlçe Başkanımız Mustafa TERZİ, Belediye Başkan Yardımcımız Kenan HATİPOĞLU, Belediye Meclis Üyelerimiz,  AK Parti Kadın Kolları Başkanımız Fatma OKUTAN ve Kadın kolları üyelerimiz ile birlikte, İlçemize bağlı Elmalık Mahallemizi ziyaret ederek Muhtarımız Meryem TERZİBAŞ ve Mahalle Sakinlerimizle bir araya gelerek yapılan çalışmaları yerinde inceleyip, halkımızın istek ve dileklerini dinledik.” Diye konuştu.