Başkan Kahya Mahalle Muhtarlarıyla bir araya geldi.

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelerek Belediye çalışmaları ve yaklaşan Kurban Bayramıyla ilgili alınan tedbirler konusunda istişare toplantısı yaptı.

Ardeşen Belediyesi olarak geride kalan bir yıl içindeki çalışmaları slayt sunumuyla Mahalle Muhtarlarına aktaran Belediye Başkanı Avni Kahya, düzenlediği toplantıda muhtarların sorunlarınızda dinledi.

Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Y. Kenan Hatipoğlu, Belediye Parke, mıcır ve beton santralı sorumlusu Erdal Kaptan, Mahalle Muhtarlar Dernek Başkanı Murtaza Özyanık ve Mahalle muhtarları katıldı.Toplantıda yaklaşan Kurman Bayramı ve alınan tedbirlerin yanı sıra Belediye hizmetleri ve ilçeye yapılan yatırımlarda konuşuldu. Toplantı sonrası Mahalle Muhtarlarının istek ve talepleri alındıBaşkan Kahya şunları aktardı; “Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Covid-19 virüsüne karşı alacağımız önlemleri değerlendirdik.

Mahallelerimizdeki durumu konuşup, kıymetli muhtarlarımızın taleplerini aldık. Muhtarlarımıza Belediyemizin 15 aylık faaliyetleri hakkında hazırladığımız sunumla bilgilendirdik. Göreve geldiğimiz ilk günden beri Belediyemiz ile uyum ve özveri ile çalışan Muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Her Şey ortak sevdamız ARDEŞEN için.” Açıklaması yatı.