Başkan Kahya Halk İle Bir Araya Geldi

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya ve beraberinde AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Mustafa Terzi ve Belediye Başkan Yardımcısı Y. Kenan Hatipoğlu ile birlikte İlçeye bağlı Merkez mahallesinde esnaf ve halkla bir araya geldi.

Ardeşen Merkez Mahallesine bağlı Atatürk, Cumhuriyet ve Kordon caddelerinde esnafı tek tek ziyaret eden Başkan Kahya ve beraberindeki heyet halkla da bir araya gelerek dertleri dinleyip hasbıhal etti.

Periyodik aralıklarla İlçede Mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdüren Başkan Kahya hemşehrilerinden gelen olumlu geri dönüşlerden memnun olduğunu ifade etti.

Başkan Kahya ziyaretlerle ilgili şunları kaydetti; “AK Parti Ardeşen İlçe Başkanımız Mustafa TERZİ ve Belediye Başkan Yardımcımız Y. Kenan HATİPOĞLU ile İlçeye bağlı Merkez Mahallesi içinde yer alan Cumhuriyet, Atatürk ve Kordon caddelerinde esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşla bir araya geldik. Ziyaretler esnasında bizlere gösterdikleri güler yüz, ilgi ve alakalarından dolayı tüm hemşehrilerimize teşekkür eder esnaflarımıza da helalinden bereketli kazançlar dilerim.” Şeklinde konuştu.