Başkan Kahya Çalışmaları Meclis Üyeleriyle Denetledi.

Belediye Ne Yaptı Diyenler İçin Meclis Üyelerini Yanına Alarak Sahaya İndi

Ardeşen Belediye Başkanı Gelecek Seçimler İçin Değil Gelecek Nesiller İçin Çalışıyoruz diyerek tüm Belediye meclis üyelerini sahadaki çalışmaları görme adına proje ve yatırımları tek tek gezdirdi.

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya şeffaf Belediyeciliğin örneğini gösteren uygulama örneğini sahada meclis üyelerine brifing vererek gösterdi.

Seçimlerin ardından geçen ilk yılında Belediye ne yaptı diyenlere cevaben biten, devam eden ve başlayan projeleri yerinde görme adına AK Parti, CHP ve İyi Parti Belediye Meclis Üyelerini yanına alarak proje ve yatırımları gezen Başkan Kahya burada meclis üyelerine çalışmalar hakkında brifing verdi.

Başkan Kahya incelemeler ile ilgili şunları kaydetti; “Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte ilçemizin çeşitli yerlerinde Belediyemizin saha çalışmalarını ve yatırımlarını inceledik.

Yapımı devam eden çalışmalar ve yatırımlar ile ilgili meclis üyelerimizi bilgilendirdik.

Gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için uyum içerisinde çalışıyoruz.” İfadelerine yer verdi.