Basın Duyurusu.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur

Biz Birlikte Ardeşeniz

Belediyemiz ve bünyesinde çalışan kıymetli mesai arkadaşlarımız ile aramızı açma adına personelin maaşları ödenmiyor ifadesi kullanılarak basında çıkan haberleri üzüntüyle takip ettik.

Oysa; Ardeşen Belediyesi olarak sendikal hakları olmayan şirket çalışanlarımızın sendika sözleşmesini biz imzaladık.

Çalışanlarımızın maaş farklarına zamlı düzenleme yaptık.

Sosyal denge ve ikramiyelerle ilgili hak edişlerini de ek protokolle onayladık.

Hal böyleyken çalışanlarımızla aramızı açma adına bu tür haberleri üzülerek görmekteyiz.

Belediyemizin geriye dönük tek bir kuruş maaş ödeme borcu yoktur. Sosyal denge ödemeleri de planlandığı şekilde zamanı geldiğinde ödenmektedir.

Biz çalışanlarımızla birlikte el ele vererek tüm enerjimizi ortak sevdamız Ardeşen’imize ve halkımıza hizmet için harcamaktayız kimse personelimizle aramızı bozamayacak.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur Ardeşen Belediye Başkanlığı.